Hoe kun je snel en veilig een autosleutel laten bijmaken?

Krijg jij ook al de zenuwen als je eraan denkt dat je je autosleutel zou kunnen verliezen? Dan kun je er maar beter voor zorgen dat je een reservesleutel hebt. In de meeste gevallen heb je die gekregen toen je je auto kocht, maar het kan zijn dat er maar één sleutel bij jouw auto aanwezig was. Laat dan een autosleutel bijmaken zonder dat je langs de dealer moet. Een autosleutel laten bijmaken door de dealer is érg duur. Wanneer je de juiste wegen weet te bewandelen kun je tot wel 60% goedkoper uit zijn. En dan heb je ook een sleutel die veilig is en juist is geprogrammeerd voor jouw auto!

Je hoeft nergens naartoe voor een nieuwe sleutel

Sta je bij je auto en kom je tot de ontdekking dat je autosleutel stuk is? Dan ben je in de aap gelogeerd! Je weet niet beter dan dat je op zoek moet naar vervoer om naar de dealer te gaan, dat je daar een aanvraag moet indienen en dat je dan nog een tijd, tot wel twee weken(!)!, moet wachten tot je een nieuwe autosleutel hebt. En dan moet je ook nog eens een enorm bedrag betalen. Dat kan nu dus gewoon anders. Je neemt via de site of, als je echt haast hebt via de telefoon, contact op met Autosleuteloplocatie. Zij zijn in een mum van tijd bij je en hebben alles bij zich om jouw autosleutel te kunnen maken. Jij moet er, natuurlijk, wel voor zorgen dat je in het bezit bent van het kentekenbewijs en je moet ook je legitimatiebewijs kunnen overleggen. Zo wordt voorkomen dat criminelen jouw auto toe-eigenen. Al binnen 45 minuten na aankomst van de technicus heb jij je nieuwe autosleutel in handen!

Het maakt niet uit welk merk

De technici van Autosleuteloplocatie kunnen iedere sleutel van ieder merk voor je maken. Zij draaien hun hand dus niet om voor een Mercedes sleutel bijmaken. Of het nu gaat om een afstandsbediening, een klapsleutel of een gewone sleutel, het kan allemaal snel en vakkundig geregeld worden.

Nu werkt het voor de technici wel het gemakkelijkst als er nog een originele sleutel aanwezig is. Is dat niet het geval? Dan is er ook geen man overboord, je hebt dan alsnog snel een nieuwe autosleutel in handen.

Het maakt niet uit waar de auto staat

Het kan je zomaar gebeuren: je bent lekker een dagje naar Amsterdam geweest en je komt er, als je weer naar huis wilt, dat je je sleutel bent verloren. Dan kun je verschillende dingen doen: je kunt je auto laten afslepen en bij de dealer een nieuwe autosleutel bestellen. Maar een beter idee is het om contact op te nemen met Autosleuteloplocatie. Laat hen een Autosleutel bijmaken in Amsterdam. Je bent dan al snel weer onderweg en dat tegen een fractie van de kosten die je anders zou moeten maken.

Gerelateerde berichten